Yakutiye'de Birlik ve Beraberlik var

Yakutiye'de alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Mahmut Uçar, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Yakutiye'nin genç potansiyelini düşünerek projeler gerçekleştiren Başkan Uçar, son olarak AK Partimizin Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Resul Parlak ve yönetimini makamında ağırladı. Gençlere siyasi deneyimlerini anlatarak yapılacak çalışmaların gençlik bakışında nasıl değerlendirildiğini soran Başkan Uçar, "Gece gündüz demeden Ak davaya hizmet eden genç kardeşlerimizle beraberce nice hayırlı hizmetler yapmayı Cenabı Hakk’tan niyaz ediyoruz" dedi.

AK Gençler de Başkan Uçar'ın Yakutiye gençlerine yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıdığını belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Uçar'a teşekkür etti.