Şemdinli'de ulaşım sorunlarına köklü çözüm

Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. İlçede alt ve üst yapı uygulamalarına kaldığı yerden devam eden Şemdinli Belediyesi, son olarak vatandaşların ulaşım konusundaki taleplerine de ses vererek Beşevler Mahallesindeki 108. sokağa ulaşımın sağlıklı sağlanması için çalışmalarına başladı.

Çalışmaların birebir takipçisi olarak mahallede sürdürülen uygulamaları inceleyen Başkan Tahir Saklı, temasları sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Saklı, "İlçemizin farklı mahallerindeki çıkmaz sokaklarına da ulaşımın sağlanması için başlattığımız yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Beşevler Mah. 108. Sokak bölgesindeki mahalle sakinlerimize de ulaşım sağlanması için yeni yol açma çalışmalarına başladık.  Hayırlı olsun" dedi.

Mahalle sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Saklı ve ekibine teşekkür etti.