Şemdinli'de ulaşım sorunlarına köklü çözüm

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 08:36, Güncelleme: 18.11.2020 - 08:36
 

Şemdinli'de ulaşım sorunlarına köklü çözüm

​​​​​​​Vatandaşların taleplerine hassasiyet gösteren Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, ulaşım sorunlarına köklü çözümler üretmeye devam ediyor.
Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. İlçede alt ve üst yapı uygulamalarına kaldığı yerden devam eden Şemdinli Belediyesi, son olarak vatandaşların ulaşım konusundaki taleplerine de ses vererek Beşevler Mahallesindeki 108. sokağa ulaşımın sağlıklı sağlanması için çalışmalarına başladı.   Çalışmaların birebir takipçisi olarak mahallede sürdürülen uygulamaları inceleyen Başkan Tahir Saklı, temasları sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Saklı, "İlçemizin farklı mahallerindeki çıkmaz sokaklarına da ulaşımın sağlanması için başlattığımız yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Beşevler Mah. 108. Sokak bölgesindeki mahalle sakinlerimize de ulaşım sağlanması için yeni yol açma çalışmalarına başladık.  Hayırlı olsun" dedi. Mahalle sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Saklı ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Vatandaşların taleplerine hassasiyet gösteren Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, ulaşım sorunlarına köklü çözümler üretmeye devam ediyor.

Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. İlçede alt ve üst yapı uygulamalarına kaldığı yerden devam eden Şemdinli Belediyesi, son olarak vatandaşların ulaşım konusundaki taleplerine de ses vererek Beşevler Mahallesindeki 108. sokağa ulaşımın sağlıklı sağlanması için çalışmalarına başladı.  

Çalışmaların birebir takipçisi olarak mahallede sürdürülen uygulamaları inceleyen Başkan Tahir Saklı, temasları sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Saklı, "İlçemizin farklı mahallerindeki çıkmaz sokaklarına da ulaşımın sağlanması için başlattığımız yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Beşevler Mah. 108. Sokak bölgesindeki mahalle sakinlerimize de ulaşım sağlanması için yeni yol açma çalışmalarına başladık.  Hayırlı olsun" dedi.

Mahalle sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Saklı ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.