NURDAĞI'NDA DENETİMLER SÜRÜYOR

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Belediye Başkanı Ökkeş Kavak; Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında Pazar Yeri Esnafını ziyaret ederek süreç içerisinde hassasiyet gösterilmesini istedi. Nurdağı'nda daha önceki süreçlerde de çay ocakları, kafe, kuaför, güzellik salonları, manav ve düğün salonlarına yönelik yapılan denetimlere de katılarak özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyarıda bulunan Başkan Kavak, çağrısını yineledi.

Önceki günkü Pazar Yeri denetiminde de Başkan Kavak, Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetledi.  Temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Kavak, süreç içerisinde kurumsal olarak ilaçlama ve benzeri uygulamalarına devam ettiklerini belirterek "Bu zor günleri hep birlikte aşacağız" dedi.