MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerinin ön planda tutulduğu Midyat Belediyesi, ilçe genelinde altyapısı tamamlanmış sokak ve caddelerde asfalt serim çalışmalarını 2022 Yılı Planlamsı dahilinde sürdürüyor. Vatandaşların olası rahatsızlıktan en asgari düzeyde etkilenmesi için yoğunlaştırılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar kendilerine olan hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Şahin ve ekibine teşekkür etti. Çalışmalarla ilgili belediyeden yapılan açıklamada da "Midyat için canla başla durmadan çalışmaya devam! Bağlar Mahallemizde altyapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Kent genelinde kaliteli, konforlu ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürmeye durmadan devam edeceğiz" denildi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı