MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 04.07.2022 - 12:53, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26

MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​​​​​​​​Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye uğraşmanın gayesi içerisinde olan Midyat Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerinin ön planda tutulduğu Midyat Belediyesi, ilçe genelinde altyapısı tamamlanmış sokak ve caddelerde asfalt serim çalışmalarını 2022 Yılı Planlamsı dahilinde sürdürüyor. Vatandaşların olası rahatsızlıktan en asgari düzeyde etkilenmesi için yoğunlaştırılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar kendilerine olan hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Şahin ve ekibine teşekkür etti. Çalışmalarla ilgili belediyeden yapılan açıklamada da "Midyat için canla başla durmadan çalışmaya devam! Bağlar Mahallemizde altyapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Kent genelinde kaliteli, konforlu ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürmeye durmadan devam edeceğiz" denildi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ