MİDYAT BAYRAMDA İLK ADRESLER ARASINDA YER ALDI

Tarihi Midyat ilçesi bayramda da yerli ve yabancı çok sayıda misafiri ağırladı. UNESCO şehri ve Mezopotamya’nın başkenti kadim ilçe Midyat; Kurban Bayramında gerek tarih meraklıları gerekse turizmcileri aynı adreste buluşturdu. Yerli ve Yabancı Turistler Kadim kentin eşsiz kültürel tarihini keşfetmek için ilçeyi tercih ederken, Midyet Belediyesi'nden yapılan değerlendirmede "Midyat’ımızın eşsiz güzelliklerini ve kültürel değerlerini ortaya çıkaracak turizm faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" denildi.

Son yıllarda turizmde giderek yükseliş gösteren Midyat'taki bu başarının temelindeki isim olarak gösterilen Belediye Başkanı Veysi Şahin, turizm için daha da çok çalışacaklarını kaydetti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı