MİDYAT BAYRAMDA İLK ADRESLER ARASINDA YER ALDI

İlçeler 13.07.2022 - 15:03, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:00
 

MİDYAT BAYRAMDA İLK ADRESLER ARASINDA YER ALDI

​​​​​​​Bayram tatilinde Midyat, misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak son yılların en yoğun günlerini yaşadı.
Tarihi Midyat ilçesi bayramda da yerli ve yabancı çok sayıda misafiri ağırladı. UNESCO şehri ve Mezopotamya’nın başkenti kadim ilçe Midyat; Kurban Bayramında gerek tarih meraklıları gerekse turizmcileri aynı adreste buluşturdu. Yerli ve Yabancı Turistler Kadim kentin eşsiz kültürel tarihini keşfetmek için ilçeyi tercih ederken, Midyet Belediyesi'nden yapılan değerlendirmede "Midyat’ımızın eşsiz güzelliklerini ve kültürel değerlerini ortaya çıkaracak turizm faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" denildi. Son yıllarda turizmde giderek yükseliş gösteren Midyat'taki bu başarının temelindeki isim olarak gösterilen Belediye Başkanı Veysi Şahin, turizm için daha da çok çalışacaklarını kaydetti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Bayram tatilinde Midyat, misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak son yılların en yoğun günlerini yaşadı.

Tarihi Midyat ilçesi bayramda da yerli ve yabancı çok sayıda misafiri ağırladı. UNESCO şehri ve Mezopotamya’nın başkenti kadim ilçe Midyat; Kurban Bayramında gerek tarih meraklıları gerekse turizmcileri aynı adreste buluşturdu. Yerli ve Yabancı Turistler Kadim kentin eşsiz kültürel tarihini keşfetmek için ilçeyi tercih ederken, Midyet Belediyesi'nden yapılan değerlendirmede "Midyat’ımızın eşsiz güzelliklerini ve kültürel değerlerini ortaya çıkaracak turizm faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" denildi.

Son yıllarda turizmde giderek yükseliş gösteren Midyat'taki bu başarının temelindeki isim olarak gösterilen Belediye Başkanı Veysi Şahin, turizm için daha da çok çalışacaklarını kaydetti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.