HİLVAN'DA GENÇLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Belediyeciliğin alt ve üst yapı yatırımlarından ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek kadınlara ve gençlere yönelik her türlü eğitim, sportif ve mesleki desteklerini sürdüren Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan Belediyesi sponsorluğu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hilvan İlçe Temsilciliği'nce okullar arasında 'Çizimlerle 40 Hadis' yarışması organize edildi. Yarışmanın sonucunda Başkan ASlan, hadislerden esinlenerek yapılan resim ile dereceye giren öğrencileri bisikletle ödüllendirdi. Program kapsamında TÜGVA Yaz Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Aslan eğitimin önemine değinerek bu alanda yapılacak tüm çalışmalara tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerde eğitim hassasiyetinden dolayı Başkan Aslan'a teşekkür etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı