HİLVAN'DA GENÇLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 26.07.2022 - 11:30, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:56
 

HİLVAN'DA GENÇLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

​​​​​​​Hilvan'da düzenlenen 'Çizimlerle 40 Hadis' yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.
Belediyeciliğin alt ve üst yapı yatırımlarından ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek kadınlara ve gençlere yönelik her türlü eğitim, sportif ve mesleki desteklerini sürdüren Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan Belediyesi sponsorluğu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hilvan İlçe Temsilciliği'nce okullar arasında 'Çizimlerle 40 Hadis' yarışması organize edildi. Yarışmanın sonucunda Başkan ASlan, hadislerden esinlenerek yapılan resim ile dereceye giren öğrencileri bisikletle ödüllendirdi. Program kapsamında TÜGVA Yaz Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Aslan eğitimin önemine değinerek bu alanda yapılacak tüm çalışmalara tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerde eğitim hassasiyetinden dolayı Başkan Aslan'a teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Hilvan'da düzenlenen 'Çizimlerle 40 Hadis' yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Belediyeciliğin alt ve üst yapı yatırımlarından ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek kadınlara ve gençlere yönelik her türlü eğitim, sportif ve mesleki desteklerini sürdüren Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan Belediyesi sponsorluğu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hilvan İlçe Temsilciliği'nce okullar arasında 'Çizimlerle 40 Hadis' yarışması organize edildi. Yarışmanın sonucunda Başkan ASlan, hadislerden esinlenerek yapılan resim ile dereceye giren öğrencileri bisikletle ödüllendirdi. Program kapsamında TÜGVA Yaz Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Aslan eğitimin önemine değinerek bu alanda yapılacak tüm çalışmalara tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerde eğitim hassasiyetinden dolayı Başkan Aslan'a teşekkür etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.