HİLVAN ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

Hilvan'da toplumun her kesimi ile görüşerek, ortak paydada buluşmaya özen gösteren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, güne yoğun bir programla başladı. Başkan Bayık, gün içerisinde AK Parti Geyikören Mahalle Başkanı İmam Süzen, mahalle muhtarları ve vatandaşları hizmet makamında ağırlayıp isteklerini dinledi. Talepleri birebir dinlemeyi tercih eden Başkan Bayık öte yandan yine gün içerisinde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nüsreddin Esen, Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Hilvan İlçe Temsilcisi Selahaddin Eyup Toprak ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan Kadın Destek Merkezi sorumlusu Hacire Toprak  ile bir araya gelip gençler için yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare etti.

Başkan Bayık son olarak halkın evi gibi gördüğü belediye hizmet binasında son olarak Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Hilvan İlçe Başkanı Mesut Mesutoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.