HİLVAN ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2022 - 17:15, Güncelleme: 23.03.2022 - 17:15
 

HİLVAN ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

Hilvan'da Başkan Bayık, toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürerek Hilvan'ı ortak paydada buluşturmaya devam ediyor.
Hilvan'da toplumun her kesimi ile görüşerek, ortak paydada buluşmaya özen gösteren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, güne yoğun bir programla başladı. Başkan Bayık, gün içerisinde AK Parti Geyikören Mahalle Başkanı İmam Süzen, mahalle muhtarları ve vatandaşları hizmet makamında ağırlayıp isteklerini dinledi. Talepleri birebir dinlemeyi tercih eden Başkan Bayık öte yandan yine gün içerisinde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nüsreddin Esen, Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Hilvan İlçe Temsilcisi Selahaddin Eyup Toprak ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan Kadın Destek Merkezi sorumlusu Hacire Toprak  ile bir araya gelip gençler için yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare etti. Başkan Bayık son olarak halkın evi gibi gördüğü belediye hizmet binasında son olarak Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Hilvan İlçe Başkanı Mesut Mesutoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Hilvan'da Başkan Bayık, toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürerek Hilvan'ı ortak paydada buluşturmaya devam ediyor.

Hilvan'da toplumun her kesimi ile görüşerek, ortak paydada buluşmaya özen gösteren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, güne yoğun bir programla başladı. Başkan Bayık, gün içerisinde AK Parti Geyikören Mahalle Başkanı İmam Süzen, mahalle muhtarları ve vatandaşları hizmet makamında ağırlayıp isteklerini dinledi. Talepleri birebir dinlemeyi tercih eden Başkan Bayık öte yandan yine gün içerisinde AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nüsreddin Esen, Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Hilvan İlçe Temsilcisi Selahaddin Eyup Toprak ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan Kadın Destek Merkezi sorumlusu Hacire Toprak  ile bir araya gelip gençler için yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare etti.

Başkan Bayık son olarak halkın evi gibi gördüğü belediye hizmet binasında son olarak Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Hilvan İlçe Başkanı Mesut Mesutoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.