GÖKSUN'DA GENÇLERE MÜJDELİ HABER

Genç nüfusun yoğunlukta olduğu Göksun'da; bu potansiyelin farkında olarak gençleri eğitim ve sporun her alanı ile buluşturmaya devam eden Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, semt sahaları adresini bu kez Değirmendere Mahallesi olarak belirledi.

Göksun'da kış ayları öncesinde alt ve üst yapı çalışmaları hızla devam ederken, gençleri de unutmayan Göksun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Değirmendere Mahallemizdeki Halı Saha inşaat çalışmalarını sürdürdü. Göksun gençliğinin güvenli bir alanda spor yapabilmesi için ilçe geneline yayılan çalışmalar vatandaşlardan da takdir görüyor. Vatandaşlar özellikle gençlere yönelik yatırımlarını sürdüren Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve ekibine teşekkür ederken, benzer projelerin yıl içerisinde devam edeceği öğrenildi.