GÖKSUN'DA GENÇLERE MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2020 - 14:36, Güncelleme: 05.10.2020 - 14:36
 

GÖKSUN'DA GENÇLERE MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Hüseyin Coşkun Aydın Başkanlığındaki Göksun Belediyesi'nin Değirmendere Mahallesindeki halı saha inşaat çalışmaları hızla sürüyor.
Genç nüfusun yoğunlukta olduğu Göksun'da; bu potansiyelin farkında olarak gençleri eğitim ve sporun her alanı ile buluşturmaya devam eden Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, semt sahaları adresini bu kez Değirmendere Mahallesi olarak belirledi. Göksun'da kış ayları öncesinde alt ve üst yapı çalışmaları hızla devam ederken, gençleri de unutmayan Göksun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Değirmendere Mahallemizdeki Halı Saha inşaat çalışmalarını sürdürdü. Göksun gençliğinin güvenli bir alanda spor yapabilmesi için ilçe geneline yayılan çalışmalar vatandaşlardan da takdir görüyor. Vatandaşlar özellikle gençlere yönelik yatırımlarını sürdüren Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve ekibine teşekkür ederken, benzer projelerin yıl içerisinde devam edeceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hüseyin Coşkun Aydın Başkanlığındaki Göksun Belediyesi'nin Değirmendere Mahallesindeki halı saha inşaat çalışmaları hızla sürüyor.

Genç nüfusun yoğunlukta olduğu Göksun'da; bu potansiyelin farkında olarak gençleri eğitim ve sporun her alanı ile buluşturmaya devam eden Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, semt sahaları adresini bu kez Değirmendere Mahallesi olarak belirledi.

Göksun'da kış ayları öncesinde alt ve üst yapı çalışmaları hızla devam ederken, gençleri de unutmayan Göksun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Değirmendere Mahallemizdeki Halı Saha inşaat çalışmalarını sürdürdü. Göksun gençliğinin güvenli bir alanda spor yapabilmesi için ilçe geneline yayılan çalışmalar vatandaşlardan da takdir görüyor. Vatandaşlar özellikle gençlere yönelik yatırımlarını sürdüren Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve ekibine teşekkür ederken, benzer projelerin yıl içerisinde devam edeceği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.