GEVAŞLILAR BAŞKAN SEZER'DEN RAZI

Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek Gevaş'ı ortak paydada buluşturmayı ilke edinen Başkan Murat Sezer gelenek haline getirdiği buluşmaları ile halkın da takdirini kazanıyor. Başkan Sezer ziyaretlerinde vatandaşlara kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmiyor. Gevaş Belediyesi'nin vatandaşın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini belirten Başkan Sezer, " Vatandaşlarımızın gün içindeki yoğun ilgileri ve sıcak muhabbetleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Gelince gülümseyen , gidince gülümseten hemşerilerimden Allah razı olsun" dedi.

Gevaşlı vatandaşlar da Başkan Sezer'in her zaman halkın arasında olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür ettiler.