GEVAŞLILAR BAŞKAN SEZER'DEN RAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2021 - 10:58, Güncelleme: 30.03.2021 - 10:58
 

GEVAŞLILAR BAŞKAN SEZER'DEN RAZI

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, toplumun her kesimini ortak paydada buluşturarak ilçesinin geleceğine yön veriyor.
Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek Gevaş'ı ortak paydada buluşturmayı ilke edinen Başkan Murat Sezer gelenek haline getirdiği buluşmaları ile halkın da takdirini kazanıyor. Başkan Sezer ziyaretlerinde vatandaşlara kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmiyor. Gevaş Belediyesi'nin vatandaşın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini belirten Başkan Sezer, " Vatandaşlarımızın gün içindeki yoğun ilgileri ve sıcak muhabbetleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Gelince gülümseyen , gidince gülümseten hemşerilerimden Allah razı olsun" dedi. Gevaşlı vatandaşlar da Başkan Sezer'in her zaman halkın arasında olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, toplumun her kesimini ortak paydada buluşturarak ilçesinin geleceğine yön veriyor.

Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek Gevaş'ı ortak paydada buluşturmayı ilke edinen Başkan Murat Sezer gelenek haline getirdiği buluşmaları ile halkın da takdirini kazanıyor. Başkan Sezer ziyaretlerinde vatandaşlara kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmiyor. Gevaş Belediyesi'nin vatandaşın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini belirten Başkan Sezer, " Vatandaşlarımızın gün içindeki yoğun ilgileri ve sıcak muhabbetleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Gelince gülümseyen , gidince gülümseten hemşerilerimden Allah razı olsun" dedi.

Gevaşlı vatandaşlar da Başkan Sezer'in her zaman halkın arasında olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.