GEVAŞ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

Van Gevaş'ta alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri, kış şartlarında dahi ilçenin her noktasına ulaşarak takdirleri topluyor. Başkan Sezer'in her aşamasını birebir takip ettiği çalışmalar son olarak yol yapım, bakım ve onarım uygulamalarına yoğunlaştı. Yazın tozlu kışın ise çamurlu güzergahlardan Gevaşlıları kurtarmak adına devam eden uygulamaları değerlendiren Başkan Sezer, "Zaman ve mekan dinlemeden, imkansızlıklar içinde vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Yeminimiz var, çocuklar evlerine çamurlu ayakkabılarla gitmeyecek" dedi. Gevaş'ta vatandaşların da memnuniyet duyduğu çalışmaların ilçenin bir çok farklı noktasında devam ettiği öğrenildi.