GEVAŞ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 10:29, Güncelleme: 17.12.2020 - 10:29
 

GEVAŞ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Gevaş Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler üzerine güzergahlarda yok bakım ve onarım çalışmalarına yoğunlaştı.
Van Gevaş'ta alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri, kış şartlarında dahi ilçenin her noktasına ulaşarak takdirleri topluyor. Başkan Sezer'in her aşamasını birebir takip ettiği çalışmalar son olarak yol yapım, bakım ve onarım uygulamalarına yoğunlaştı. Yazın tozlu kışın ise çamurlu güzergahlardan Gevaşlıları kurtarmak adına devam eden uygulamaları değerlendiren Başkan Sezer, "Zaman ve mekan dinlemeden, imkansızlıklar içinde vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Yeminimiz var, çocuklar evlerine çamurlu ayakkabılarla gitmeyecek" dedi. Gevaş'ta vatandaşların da memnuniyet duyduğu çalışmaların ilçenin bir çok farklı noktasında devam ettiği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gevaş Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler üzerine güzergahlarda yok bakım ve onarım çalışmalarına yoğunlaştı.

Van Gevaş'ta alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri, kış şartlarında dahi ilçenin her noktasına ulaşarak takdirleri topluyor. Başkan Sezer'in her aşamasını birebir takip ettiği çalışmalar son olarak yol yapım, bakım ve onarım uygulamalarına yoğunlaştı. Yazın tozlu kışın ise çamurlu güzergahlardan Gevaşlıları kurtarmak adına devam eden uygulamaları değerlendiren Başkan Sezer, "Zaman ve mekan dinlemeden, imkansızlıklar içinde vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Yeminimiz var, çocuklar evlerine çamurlu ayakkabılarla gitmeyecek" dedi. Gevaş'ta vatandaşların da memnuniyet duyduğu çalışmaların ilçenin bir çok farklı noktasında devam ettiği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.