ELAZIĞ BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

Pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla AK Belediyecilik örneği sergileyen Elazığ Belediyesinde Başkan Şahin Serifoğulları, Covid-19 ile mücadele kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlere katılımı gösterdi. Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve kurum amirleri ile birlikte Kapalı Çarşıda ve Belediye Çarşısında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin Şerifoğulları, sosyal mesafe ve maske konusuna halkın hassasiyet göstermesini istedi.

Pandemi sürecinde düzenli ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları ile vatandaşlardan takdir gören Elazığ Belediyesi'nin bu yöndeki çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Şahin Şerifoğulları, birlik içerisinde süreci aşacaklarını dile getirdi. Gün içerisinde farklı bölgelerdeki denetimlere de katılan Başkan Şahin Şerifoğulları, "Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için kurallara riayet edelim" dedi.