DÜĞÜN KONVOYU GİBİ UĞURLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Aydın iline bağlı Sultanhisar Kaymakamlığına atanan Pervari kaymakamı Musa Aydemir, ilçeden uğurlandı. Kurumlar arası iletişimin örnek adreslerinden biri haline gelen Pervari'nin sevilen Kaymakamı Aydemir, ilçe merkezi ve köylerden gelen vatandaşlar ile birlikte ve yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoyla uğurlandı.

Görev süresi boyunca Pervari halkının sorunlarına duyarlılık gösteren ve her defasında halkla bir araya gelmeye özen gösteren Kaymakam Musa Aydemir'in ilçeye önemli hizmetler yaptığı belirtildi. Kaymakamı Aydemir'i uğurlama programına Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan da katıldı. Başkan Özcan, kurumlar arası iletişime her zaman özen gösteren ve Pervari halkının gönlüne taht kuran Kaymakam Aydemir'e ilçeye yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.