DÜĞÜN KONVOYU GİBİ UĞURLAMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 10:54, Güncelleme: 27.07.2020 - 10:54
 

DÜĞÜN KONVOYU GİBİ UĞURLAMA

Siirt Pervari'nin sevilen Kaymakamı Musa Aydemir, ilçe halkının yoğun katılımı ve yüzlerce araç eşliğinde uğurlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Aydın iline bağlı Sultanhisar Kaymakamlığına atanan Pervari kaymakamı Musa Aydemir, ilçeden uğurlandı. Kurumlar arası iletişimin örnek adreslerinden biri haline gelen Pervari'nin sevilen Kaymakamı Aydemir, ilçe merkezi ve köylerden gelen vatandaşlar ile birlikte ve yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoyla uğurlandı. Görev süresi boyunca Pervari halkının sorunlarına duyarlılık gösteren ve her defasında halkla bir araya gelmeye özen gösteren Kaymakam Musa Aydemir'in ilçeye önemli hizmetler yaptığı belirtildi. Kaymakamı Aydemir'i uğurlama programına Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan da katıldı. Başkan Özcan, kurumlar arası iletişime her zaman özen gösteren ve Pervari halkının gönlüne taht kuran Kaymakam Aydemir'e ilçeye yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Siirt Pervari'nin sevilen Kaymakamı Musa Aydemir, ilçe halkının yoğun katılımı ve yüzlerce araç eşliğinde uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Aydın iline bağlı Sultanhisar Kaymakamlığına atanan Pervari kaymakamı Musa Aydemir, ilçeden uğurlandı. Kurumlar arası iletişimin örnek adreslerinden biri haline gelen Pervari'nin sevilen Kaymakamı Aydemir, ilçe merkezi ve köylerden gelen vatandaşlar ile birlikte ve yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoyla uğurlandı.

Görev süresi boyunca Pervari halkının sorunlarına duyarlılık gösteren ve her defasında halkla bir araya gelmeye özen gösteren Kaymakam Musa Aydemir'in ilçeye önemli hizmetler yaptığı belirtildi. Kaymakamı Aydemir'i uğurlama programına Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan da katıldı. Başkan Özcan, kurumlar arası iletişime her zaman özen gösteren ve Pervari halkının gönlüne taht kuran Kaymakam Aydemir'e ilçeye yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.