Dargeçit'te verimli çalışma dönemi

Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Vatandaşlardan talep talepler üzerine geçtiğimiz hafta Ormaniçi Mahallesinde çökme tehlikesi bulunan köprüyü kısa sürede onararak güzergahı tekrardan trafiğe açan Dargeçit Belediyesi ekipleri, bu hafta da ilçe içi yollardaki uygulamalarına devam etti.

Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında programlı bir şekilde belirlenen güzergahlarda sıcak asfalt dökme işlemleri gerçekleştiren Belediye ekipleri, uygulamaları ile vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un da birebir takip ettiği çalışmalar ilçe genelinde devam ederken, Dargeçitliler kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve ekibine teşekkür etti.