ÇUKURCA'DAKİ DEĞİŞİME TANIKLIK EDİN

Çukurca'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinde örnek bir tutum sergileyen Başkan Ensar Dündar'ın önemle üzerinde durduğu tarımsal faaliyetlerin gelişmesine yönelik uygulamalar devam ediyor. Önceki günlerde, Çukurca Belediyesi ve İl Tarım Müdürlüğü tarafından ilçenin Berşük mevkiindeki 1000 metrekarelik alan üzerine kurulan seraların dikim işlemini yerinde inceleyerek denetimlerde bulunan Başkan Ensar Dündar ardından yeni tarım alanları oluşturma çalışmalarını takip etti. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Dündar, yeni oluşturulacak tarım alanlarında sera faaliyetlerinin yürütüleceğini söyledi. Kaymakam Hasan Kurt'un da eşlik ettiği temaslarında Başkan Dündar, Çukurca'nın gelişmesine yönelik ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Dündar'ın ilçenin gelişmesine yönelik uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıp desteklenmeye devam ediyor.