ÇUKURCA'DAKİ DEĞİŞİME TANIKLIK EDİN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 11:03, Güncelleme: 22.03.2021 - 11:03
 

ÇUKURCA'DAKİ DEĞİŞİME TANIKLIK EDİN

​​​​​​​AK Parti Belediyeciliği ile değişim ve dönüşümün yaşandığı Çukurca'da tarımsal faaliyetlerdeki gelişmeler de halktan tam destek görüyor.
Çukurca'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinde örnek bir tutum sergileyen Başkan Ensar Dündar'ın önemle üzerinde durduğu tarımsal faaliyetlerin gelişmesine yönelik uygulamalar devam ediyor. Önceki günlerde, Çukurca Belediyesi ve İl Tarım Müdürlüğü tarafından ilçenin Berşük mevkiindeki 1000 metrekarelik alan üzerine kurulan seraların dikim işlemini yerinde inceleyerek denetimlerde bulunan Başkan Ensar Dündar ardından yeni tarım alanları oluşturma çalışmalarını takip etti. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Dündar, yeni oluşturulacak tarım alanlarında sera faaliyetlerinin yürütüleceğini söyledi. Kaymakam Hasan Kurt'un da eşlik ettiği temaslarında Başkan Dündar, Çukurca'nın gelişmesine yönelik ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Dündar'ın ilçenin gelişmesine yönelik uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıp desteklenmeye devam ediyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Belediyeciliği ile değişim ve dönüşümün yaşandığı Çukurca'da tarımsal faaliyetlerdeki gelişmeler de halktan tam destek görüyor.

Çukurca'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinde örnek bir tutum sergileyen Başkan Ensar Dündar'ın önemle üzerinde durduğu tarımsal faaliyetlerin gelişmesine yönelik uygulamalar devam ediyor. Önceki günlerde, Çukurca Belediyesi ve İl Tarım Müdürlüğü tarafından ilçenin Berşük mevkiindeki 1000 metrekarelik alan üzerine kurulan seraların dikim işlemini yerinde inceleyerek denetimlerde bulunan Başkan Ensar Dündar ardından yeni tarım alanları oluşturma çalışmalarını takip etti. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Dündar, yeni oluşturulacak tarım alanlarında sera faaliyetlerinin yürütüleceğini söyledi. Kaymakam Hasan Kurt'un da eşlik ettiği temaslarında Başkan Dündar, Çukurca'nın gelişmesine yönelik ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Dündar'ın ilçenin gelişmesine yönelik uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıp desteklenmeye devam ediyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.