ÇERMİK'TE KORONA HASSASİYETİ

Pandemi sürecinin en başarılı adreslerinden Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde belediye ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Korona Virüs tehlikesinin etkisini ilk göstermesinin ardından ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları ve ücretsiz maske dağıtımları gerçekleştiren Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi'nin adresi bu kez Sebze ve Kuruyemiş Pazarları oldu. Pazar girişlerinde, vatandaşların ateşini ölçüp dezenfektan dağıtımı gerçekleştiren Belediye Zabıta ekipleri, gün boyunca uygulamasını sürdürdü. Vatandaşlara korona hassasiyetini bir kez daha hatırlatarak sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulunan Başkan Karamehmetoğlu ise ekiplerin önümüzdeki günlerde denetimlerine devam edeceklerini belirterek kurallara uyulması konusunda uyardı. Çermikli vatandaşlar ise Başkan Karamehmetoğlu'na ve Çermik Belediyesi ekiplerine süreç içerisindeki hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.