ÇERMİK'TE KORONA HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 12:40, Güncelleme: 24.08.2020 - 12:40
 

ÇERMİK'TE KORONA HASSASİYETİ

​​​​​​​Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi, pandemi sürecinde denetimlerine kaldığı yerden devam ediyor.
Pandemi sürecinin en başarılı adreslerinden Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde belediye ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Korona Virüs tehlikesinin etkisini ilk göstermesinin ardından ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları ve ücretsiz maske dağıtımları gerçekleştiren Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi'nin adresi bu kez Sebze ve Kuruyemiş Pazarları oldu. Pazar girişlerinde, vatandaşların ateşini ölçüp dezenfektan dağıtımı gerçekleştiren Belediye Zabıta ekipleri, gün boyunca uygulamasını sürdürdü. Vatandaşlara korona hassasiyetini bir kez daha hatırlatarak sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulunan Başkan Karamehmetoğlu ise ekiplerin önümüzdeki günlerde denetimlerine devam edeceklerini belirterek kurallara uyulması konusunda uyardı. Çermikli vatandaşlar ise Başkan Karamehmetoğlu'na ve Çermik Belediyesi ekiplerine süreç içerisindeki hassasiyetinden dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi, pandemi sürecinde denetimlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Pandemi sürecinin en başarılı adreslerinden Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde belediye ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Korona Virüs tehlikesinin etkisini ilk göstermesinin ardından ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları ve ücretsiz maske dağıtımları gerçekleştiren Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi'nin adresi bu kez Sebze ve Kuruyemiş Pazarları oldu. Pazar girişlerinde, vatandaşların ateşini ölçüp dezenfektan dağıtımı gerçekleştiren Belediye Zabıta ekipleri, gün boyunca uygulamasını sürdürdü. Vatandaşlara korona hassasiyetini bir kez daha hatırlatarak sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulunan Başkan Karamehmetoğlu ise ekiplerin önümüzdeki günlerde denetimlerine devam edeceklerini belirterek kurallara uyulması konusunda uyardı. Çermikli vatandaşlar ise Başkan Karamehmetoğlu'na ve Çermik Belediyesi ekiplerine süreç içerisindeki hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.