BOZOVA ORTAK AKILDA BULUŞUYOR

Şanlıurfa'nın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Bozova'da Belediye Başkanı Suphi Aksoy, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Suphi Aksoy'un durağı yine esnaf oldu. Farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Aksoy, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Aksoy, "AK Belediyeciliğin gerektirdiği adımları ilçemizde birer birer atıyoruz. Çarşı esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Sorunların çözümü için her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Başkan Aksoy'u her zaman yanlarında gördüklerini belirten Bozova esnafı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve Bozova Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)