BOZOVA ORTAK AKILDA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 11:37, Güncelleme: 15.09.2020 - 11:37
 

BOZOVA ORTAK AKILDA BULUŞUYOR

​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, esnafın talep ve önerilerini dinledi.
Şanlıurfa'nın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Bozova'da Belediye Başkanı Suphi Aksoy, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Suphi Aksoy'un durağı yine esnaf oldu. Farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Aksoy, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Aksoy, "AK Belediyeciliğin gerektirdiği adımları ilçemizde birer birer atıyoruz. Çarşı esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Sorunların çözümü için her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz" dedi. Başkan Aksoy'u her zaman yanlarında gördüklerini belirten Bozova esnafı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve Bozova Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Şanlıurfa'nın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Bozova'da Belediye Başkanı Suphi Aksoy, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Suphi Aksoy'un durağı yine esnaf oldu. Farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Aksoy, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Aksoy, "AK Belediyeciliğin gerektirdiği adımları ilçemizde birer birer atıyoruz. Çarşı esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Sorunların çözümü için her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Başkan Aksoy'u her zaman yanlarında gördüklerini belirten Bozova esnafı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve Bozova Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.