BAŞKANLARDAN ANLAMLI ZİYARET

Solhan, Genç ve Adaklı'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürmeye devam eden İlçe Belediye Başkanları Abdulhakim Yıldız, Zeki Işık ve Mehmet Zeki Dirik; Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu'nu ziyaret etti. Her defasında Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeyi ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkanlar Yıldız Işık ve Dirik, ziyarette kurumsal ve kişisel olarak korucular ile şehit ailelerine yönelik gereken her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

İlçelerinde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerine vurgu yapan Başkanlar kendilerine yönelik misafirperverlikten dolayı Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen'e teşekkür etti. Buluşmada konfederasyonun çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Genel Başkan Sözen de her daim yanlarında olan Başkanlar Yıldız, Işık ve Dirik'e anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.