BAŞKANLARDAN ANLAMLI ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 10:36, Güncelleme: 10.03.2021 - 10:36
 

BAŞKANLARDAN ANLAMLI ZİYARET

​​​​​​​Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, Şehit Aileleri Güvenlik Korucuları Konfederasyonu'nu ziyaret etti.
Solhan, Genç ve Adaklı'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürmeye devam eden İlçe Belediye Başkanları Abdulhakim Yıldız, Zeki Işık ve Mehmet Zeki Dirik; Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu'nu ziyaret etti. Her defasında Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeyi ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkanlar Yıldız Işık ve Dirik, ziyarette kurumsal ve kişisel olarak korucular ile şehit ailelerine yönelik gereken her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. İlçelerinde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerine vurgu yapan Başkanlar kendilerine yönelik misafirperverlikten dolayı Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen'e teşekkür etti. Buluşmada konfederasyonun çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Genel Başkan Sözen de her daim yanlarında olan Başkanlar Yıldız, Işık ve Dirik'e anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, Şehit Aileleri Güvenlik Korucuları Konfederasyonu'nu ziyaret etti.

Solhan, Genç ve Adaklı'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürmeye devam eden İlçe Belediye Başkanları Abdulhakim Yıldız, Zeki Işık ve Mehmet Zeki Dirik; Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu'nu ziyaret etti. Her defasında Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeyi ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkanlar Yıldız Işık ve Dirik, ziyarette kurumsal ve kişisel olarak korucular ile şehit ailelerine yönelik gereken her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

İlçelerinde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerine vurgu yapan Başkanlar kendilerine yönelik misafirperverlikten dolayı Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen'e teşekkür etti. Buluşmada konfederasyonun çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Genel Başkan Sözen de her daim yanlarında olan Başkanlar Yıldız, Işık ve Dirik'e anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.