BAŞKAN  ŞAHİN'DEN MÜJDELİ HABER

Midyat'ın geleceğini esas alan çalışmaların yanı sıra vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda uygulamalarına yön veren Başkan Veysi Şahin, ilçe halkı için çok önemli bir gelişmeyi daha duyurdu. Başkan Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde yapılan girişimler sonucunda TOKİ Başkanlığı işbirliğiyle dar ve orta gelirli vatandaşlar için yaşanabilir, yatay mimari esaslı ve Kadim Midyat'ın mimari  kültürünü yaşatan yeni yaşam alanları inşa edeceklerini söyledi.

Başkan Şahin yaptığı açıklamasında "Proje hazırlıkları tamamlanan ve yakın zamanda ihale edilecek olan 334 Adet Sosyal Konutu hemşerilerimizin hizmetine sunmanın gururu ve sevincini yaşıyoruz. 2. Etap TOKİ Sosyal Konut Projesinin Midyat’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı