BAŞKAN ÖZCAN YİNE SAHADA

Tayyar Özcan Başkanlığındaki Siirt Pervari Belediyesi, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Pervari halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için kış hazırlıkları çerçevesinde alt yapıda sorun yaşayan mahallelerde yoğun bir çalışma dönemi yaşayan Pervari Belediyesi, son olarak Yukarı Mahallede kilitli parke taşı işlemleri yürüttü. Başkan Tayyar Özcan'ın her aşamasını birebir takip ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Mahalleye gelerek vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Tayyar Özcan, amaçlarının vatandaş odaklı bir hizmet anlayışını tüm Pervari'de yaşatmak olduğunu ifade etti. Başkan Özcan benzer çalışmaların kış ayları öncesinde ilçenin diğer bölgelerinde de devam edeceğini belirtirken, vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Tayyar Özcan'a ve Pervari Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.