BAŞKAN ÖZCAN YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2020 - 09:41, Güncelleme: 27.10.2020 - 09:41
 

BAŞKAN ÖZCAN YİNE SAHADA

​​​​​​​Tayyar Özcan Başkanlığındaki Siirt Pervari Belediyesi, kış hazırlıkları çerçevesinde bu kez Yukarı Mahallede kilitli parke çalışmaları gerçekleştirdi.
Tayyar Özcan Başkanlığındaki Siirt Pervari Belediyesi, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Pervari halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için kış hazırlıkları çerçevesinde alt yapıda sorun yaşayan mahallelerde yoğun bir çalışma dönemi yaşayan Pervari Belediyesi, son olarak Yukarı Mahallede kilitli parke taşı işlemleri yürüttü. Başkan Tayyar Özcan'ın her aşamasını birebir takip ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Mahalleye gelerek vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Tayyar Özcan, amaçlarının vatandaş odaklı bir hizmet anlayışını tüm Pervari'de yaşatmak olduğunu ifade etti. Başkan Özcan benzer çalışmaların kış ayları öncesinde ilçenin diğer bölgelerinde de devam edeceğini belirtirken, vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Tayyar Özcan'a ve Pervari Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)    
​​​​​​​Tayyar Özcan Başkanlığındaki Siirt Pervari Belediyesi, kış hazırlıkları çerçevesinde bu kez Yukarı Mahallede kilitli parke çalışmaları gerçekleştirdi.

Tayyar Özcan Başkanlığındaki Siirt Pervari Belediyesi, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Pervari halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için kış hazırlıkları çerçevesinde alt yapıda sorun yaşayan mahallelerde yoğun bir çalışma dönemi yaşayan Pervari Belediyesi, son olarak Yukarı Mahallede kilitli parke taşı işlemleri yürüttü. Başkan Tayyar Özcan'ın her aşamasını birebir takip ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Mahalleye gelerek vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Tayyar Özcan, amaçlarının vatandaş odaklı bir hizmet anlayışını tüm Pervari'de yaşatmak olduğunu ifade etti. Başkan Özcan benzer çalışmaların kış ayları öncesinde ilçenin diğer bölgelerinde de devam edeceğini belirtirken, vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Tayyar Özcan'a ve Pervari Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.