Başkan Lale'nin hafta sonu mesaisi

Hani halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yaz çalışma sezonunun en iyi şekilde değerlendiren Hani Belediyesi'nde Başkan İbrahim Lale'nin mesaisi hafta sonu demeksizin sürüyor.  Başkan Lale hafta sonu 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı ve beraberindeki heyeti ağırladı. Hani'de devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Lale, alt ve üst yapıya yönelik uygulamalarının devam ettiğini belirtti. 2020 Yılı Hizmet Planlamasının halka en iyi şekilde yansıtıldığını dile getiren Başkan Lale, ziyaret ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde, " K Parti Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı ve beraberindeki heyetimizin Belediyemize nezaket ziyaretinde bulundukları için kendilerine Teşekkür ederim.