Başkan Lale'nin hafta sonu mesaisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 11:40, Güncelleme: 17.08.2020 - 11:40
 

Başkan Lale'nin hafta sonu mesaisi

​​​​​​​Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı'yı ağırladı.
Hani halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yaz çalışma sezonunun en iyi şekilde değerlendiren Hani Belediyesi'nde Başkan İbrahim Lale'nin mesaisi hafta sonu demeksizin sürüyor.  Başkan Lale hafta sonu 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı ve beraberindeki heyeti ağırladı. Hani'de devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Lale, alt ve üst yapıya yönelik uygulamalarının devam ettiğini belirtti. 2020 Yılı Hizmet Planlamasının halka en iyi şekilde yansıtıldığını dile getiren Başkan Lale, ziyaret ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde, " K Parti Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı ve beraberindeki heyetimizin Belediyemize nezaket ziyaretinde bulundukları için kendilerine Teşekkür ederim. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı'yı ağırladı.

Hani halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yaz çalışma sezonunun en iyi şekilde değerlendiren Hani Belediyesi'nde Başkan İbrahim Lale'nin mesaisi hafta sonu demeksizin sürüyor.  Başkan Lale hafta sonu 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı ve beraberindeki heyeti ağırladı. Hani'de devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Lale, alt ve üst yapıya yönelik uygulamalarının devam ettiğini belirtti. 2020 Yılı Hizmet Planlamasının halka en iyi şekilde yansıtıldığını dile getiren Başkan Lale, ziyaret ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde, " K Parti Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı ve beraberindeki heyetimizin Belediyemize nezaket ziyaretinde bulundukları için kendilerine Teşekkür ederim.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.