BAŞKAN KAVAK YİNE SAHADA

Gaziantep'in Gönül Belediyeciliğindeki adresi Nurdağı'nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Ökkeş Kavak'ın durağı yine esnaf ve vatandaşlar oldu. Dün sabahın erken saatlerinde Sakçagözü Mahallesinde esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Kavak, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Kavak, "Sakçagözü Mahallesi’ndeyiz. Hemşehrilerimiz ve Esnafımızla selamlaşıp talep ve sorunlarını dinleyip sohbet ettik. Semt Pazarı’nda devam ettiğimiz tedbirleri yerinde inceliyoruz. Covid19 bulaşıcı riskini azaltmak için maske, mesafe ve temizlik kuralından vazgeçmemeliyiz" dedi.

Nurdağlı vatandaşlar da Başkan Kavak'ın sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kavak ve ekibine teşekkür etti.