BAŞKAN ERGÜL VALİ VAROL İLE GÖRÜŞTÜ

Ağrı'nın Hamur ilçesinde vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çalışma içerisinde olan Belediye Başkanı Cezmi Ergül, kurumsal ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ergül; bu kez Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret ederek istişarede bulundu. Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım'ın a katıldığı ziyarette Ağrıspor'daki gelişmeler ele alınırken, Başkan Ergül de Hamur'daki kurumsal çalışmaları Vali Varol'a aktardı. Hamur'da devam eden çalışmalarla önümüzdeki süreçlerde yapılması planlanan uygulamaları Vali Varol ile paylaşan Başkan Ergül, Hamur'un birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu dile getirdi.

BAŞKAN ERGÜL, BAKAN ELVAN'I TEBRİK ETTİ

Öte yandan Türkiye gündemine ilişkin sosyal medyadan bir değerlendirme yapan Başkan Ergül, Bakan Lütfi Elvan'ı tebrik etti. Başkan Ergül paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Sayın Lütfi Elvan’ı tebrik ediyor, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bu görevi başarıyla yürüten Sn. Berat Albayrak beye de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.