BAŞKAN ERGÜL VALİ VAROL İLE GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 09:47, Güncelleme: 10.11.2020 - 09:47
 

BAŞKAN ERGÜL VALİ VAROL İLE GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'la görüşerek ilçe genelindeki çalışmaları aktardı.
Ağrı'nın Hamur ilçesinde vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çalışma içerisinde olan Belediye Başkanı Cezmi Ergül, kurumsal ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ergül; bu kez Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret ederek istişarede bulundu. Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım'ın a katıldığı ziyarette Ağrıspor'daki gelişmeler ele alınırken, Başkan Ergül de Hamur'daki kurumsal çalışmaları Vali Varol'a aktardı. Hamur'da devam eden çalışmalarla önümüzdeki süreçlerde yapılması planlanan uygulamaları Vali Varol ile paylaşan Başkan Ergül, Hamur'un birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu dile getirdi. BAŞKAN ERGÜL, BAKAN ELVAN'I TEBRİK ETTİ Öte yandan Türkiye gündemine ilişkin sosyal medyadan bir değerlendirme yapan Başkan Ergül, Bakan Lütfi Elvan'ı tebrik etti. Başkan Ergül paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Sayın Lütfi Elvan’ı tebrik ediyor, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bu görevi başarıyla yürüten Sn. Berat Albayrak beye de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'la görüşerek ilçe genelindeki çalışmaları aktardı.

Ağrı'nın Hamur ilçesinde vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çalışma içerisinde olan Belediye Başkanı Cezmi Ergül, kurumsal ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ergül; bu kez Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret ederek istişarede bulundu. Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım'ın a katıldığı ziyarette Ağrıspor'daki gelişmeler ele alınırken, Başkan Ergül de Hamur'daki kurumsal çalışmaları Vali Varol'a aktardı. Hamur'da devam eden çalışmalarla önümüzdeki süreçlerde yapılması planlanan uygulamaları Vali Varol ile paylaşan Başkan Ergül, Hamur'un birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu dile getirdi.

BAŞKAN ERGÜL, BAKAN ELVAN'I TEBRİK ETTİ

Öte yandan Türkiye gündemine ilişkin sosyal medyadan bir değerlendirme yapan Başkan Ergül, Bakan Lütfi Elvan'ı tebrik etti. Başkan Ergül paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Sayın Lütfi Elvan’ı tebrik ediyor, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bu görevi başarıyla yürüten Sn. Berat Albayrak beye de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.