Başkan Cezmi Ergül, Hamur'daki çalışmaları aktardı

Ağrı Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Doğu Anadolu Koordinatörlüğüne atanan Kocaeli Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Cemil Yaman'ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Hamur'da kurumsal çalışmaları ve ilçe genelinde yapılması planlanan projeleri de Başkan Yardımcısı Yaman'a aktaran Başkan Ergül, Hamur'un birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun altını çizdi. Çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda planlamalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergül, AK Parti Belediyeciliğini ilçede en iyi şekilde yansıtmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Yardımcısı Yaman da Hamur'un örnek çalışmalarla gündeme gelmeye devam edeceğinden emin olduğunu dile getirerek Başkan Ergül aracılığıyla tüm Hamurlu vatandaşlara selamlarını iletti.