Başkan Cezmi Ergül, Hamur'daki çalışmaları aktardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2020 - 13:52, Güncelleme: 02.10.2020 - 13:52
 

Başkan Cezmi Ergül, Hamur'daki çalışmaları aktardı

​​​​​​​Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı'na atanan Milletvekili Cemil Yaman'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Ağrı Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Doğu Anadolu Koordinatörlüğüne atanan Kocaeli Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Cemil Yaman'ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Hamur'da kurumsal çalışmaları ve ilçe genelinde yapılması planlanan projeleri de Başkan Yardımcısı Yaman'a aktaran Başkan Ergül, Hamur'un birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun altını çizdi. Çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda planlamalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergül, AK Parti Belediyeciliğini ilçede en iyi şekilde yansıtmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Yaman da Hamur'un örnek çalışmalarla gündeme gelmeye devam edeceğinden emin olduğunu dile getirerek Başkan Ergül aracılığıyla tüm Hamurlu vatandaşlara selamlarını iletti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı'na atanan Milletvekili Cemil Yaman'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ağrı Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Doğu Anadolu Koordinatörlüğüne atanan Kocaeli Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Cemil Yaman'ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Hamur'da kurumsal çalışmaları ve ilçe genelinde yapılması planlanan projeleri de Başkan Yardımcısı Yaman'a aktaran Başkan Ergül, Hamur'un birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun altını çizdi. Çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda planlamalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergül, AK Parti Belediyeciliğini ilçede en iyi şekilde yansıtmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Yardımcısı Yaman da Hamur'un örnek çalışmalarla gündeme gelmeye devam edeceğinden emin olduğunu dile getirerek Başkan Ergül aracılığıyla tüm Hamurlu vatandaşlara selamlarını iletti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.