BAŞKAN ÇAKMAK'A DURMAK YOK

AK Belediyelerin 14 Mayıs mesaisi kaldığı yerden devam ediyor. Yerel yönetim çalışmalarını aksatmadan partisi için de ilçe merkezi ve kırsal demeksizin temaslarda bulunan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak dün de AK Parti Milletvekili adaylarından Abdurrahim Dusak'a eşlik etti.

Gün içerisinde Şekerli, Canpolat, Çubuklu, Emek, Çiftçibaşı, Çakır ve Çolak kırsal mahallelerinde vatandaşları ziyaret eden Başkan Çakmak ve aday Dusak, Türkiye Yüzyılı'nda yeni hedefleri halka anlattı.

Temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Ayşe Çakmak, "Hemşehrilerimizle hasbihal ederek desteklerini ve dualarını almaya devam ediyoruz. Siverek 14 Mayıs'a Cumhurbaşkanına ve partisine en iyi desteği sunacaktır" dedi.

Başkan Çakmak ve Aday Dusak'ın Siverek temaslarına AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale de eşlik etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı