BAŞKAN ÇAKMAK'A DURMAK YOK

İlçeler 11.05.2023 - 10:03, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:13
 

BAŞKAN ÇAKMAK'A DURMAK YOK

​​​​​​​Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Abdurrahim Dusak ile birlikte Siverek kırsalında vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs için destek istedi.
AK Belediyelerin 14 Mayıs mesaisi kaldığı yerden devam ediyor. Yerel yönetim çalışmalarını aksatmadan partisi için de ilçe merkezi ve kırsal demeksizin temaslarda bulunan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak dün de AK Parti Milletvekili adaylarından Abdurrahim Dusak'a eşlik etti. Gün içerisinde Şekerli, Canpolat, Çubuklu, Emek, Çiftçibaşı, Çakır ve Çolak kırsal mahallelerinde vatandaşları ziyaret eden Başkan Çakmak ve aday Dusak, Türkiye Yüzyılı'nda yeni hedefleri halka anlattı. Temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Ayşe Çakmak, "Hemşehrilerimizle hasbihal ederek desteklerini ve dualarını almaya devam ediyoruz. Siverek 14 Mayıs'a Cumhurbaşkanına ve partisine en iyi desteği sunacaktır" dedi. Başkan Çakmak ve Aday Dusak'ın Siverek temaslarına AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale de eşlik etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Abdurrahim Dusak ile birlikte Siverek kırsalında vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs için destek istedi.

AK Belediyelerin 14 Mayıs mesaisi kaldığı yerden devam ediyor. Yerel yönetim çalışmalarını aksatmadan partisi için de ilçe merkezi ve kırsal demeksizin temaslarda bulunan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak dün de AK Parti Milletvekili adaylarından Abdurrahim Dusak'a eşlik etti.

Gün içerisinde Şekerli, Canpolat, Çubuklu, Emek, Çiftçibaşı, Çakır ve Çolak kırsal mahallelerinde vatandaşları ziyaret eden Başkan Çakmak ve aday Dusak, Türkiye Yüzyılı'nda yeni hedefleri halka anlattı.

Temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Ayşe Çakmak, "Hemşehrilerimizle hasbihal ederek desteklerini ve dualarını almaya devam ediyoruz. Siverek 14 Mayıs'a Cumhurbaşkanına ve partisine en iyi desteği sunacaktır" dedi.

Başkan Çakmak ve Aday Dusak'ın Siverek temaslarına AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale de eşlik etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.