Başkan Arslan çalışmaları Vali Şahin'e aktardı

Batman Valisi Hulusi Şahin, Sason'da bir dizi temaslarda bulundu. Gerçekleşen ziyarette Vali Hulusi Şahin’e, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç eşlik etti. Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, İlçe Kaymakamı Samet Serin ve Kamu kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Hulusi Şahin, ilk olarak İlçe Kaymakamlığına geçerek Kaymakam Samet Serin, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan ve kamu kurumu yöneticilerinden ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinden sonra köy ve mahalle muhtarları ile toplantıya katılan Vali Hulusi Şahin, burada muhtarların sorunlarını dinleyip sohbet etti. Vali Şahin, ziyaret ve incelemelerin ardından akşam saatlerinden ilçeden ayrıldı.

(Kaynak: Sason Belediyesi Basın Birimi)