Başkan Arslan çalışmaları Vali Şahin'e aktardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 09:00, Güncelleme: 16.11.2020 - 09:00
 

Başkan Arslan çalışmaları Vali Şahin'e aktardı

Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, ilçede bir dizi temaslarda bulunan Batman Valisi Hulusi Şahin'e ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Batman Valisi Hulusi Şahin, Sason'da bir dizi temaslarda bulundu. Gerçekleşen ziyarette Vali Hulusi Şahin’e, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç eşlik etti. Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, İlçe Kaymakamı Samet Serin ve Kamu kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Hulusi Şahin, ilk olarak İlçe Kaymakamlığına geçerek Kaymakam Samet Serin, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan ve kamu kurumu yöneticilerinden ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinden sonra köy ve mahalle muhtarları ile toplantıya katılan Vali Hulusi Şahin, burada muhtarların sorunlarını dinleyip sohbet etti. Vali Şahin, ziyaret ve incelemelerin ardından akşam saatlerinden ilçeden ayrıldı. (Kaynak: Sason Belediyesi Basın Birimi)
Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, ilçede bir dizi temaslarda bulunan Batman Valisi Hulusi Şahin'e ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Batman Valisi Hulusi Şahin, Sason'da bir dizi temaslarda bulundu. Gerçekleşen ziyarette Vali Hulusi Şahin’e, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç eşlik etti. Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, İlçe Kaymakamı Samet Serin ve Kamu kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Hulusi Şahin, ilk olarak İlçe Kaymakamlığına geçerek Kaymakam Samet Serin, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan ve kamu kurumu yöneticilerinden ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinden sonra köy ve mahalle muhtarları ile toplantıya katılan Vali Hulusi Şahin, burada muhtarların sorunlarını dinleyip sohbet etti. Vali Şahin, ziyaret ve incelemelerin ardından akşam saatlerinden ilçeden ayrıldı.

(Kaynak: Sason Belediyesi Basın Birimi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.