BAŞKAN ALTIN DENETİMDE

Muş'un Malazgirt İlçesinde Belediye Başkanı Cengiz Altın; Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında farklı esnaf gruplarını ziyaret ederek süreç içerisinde hassasiyet gösterilmesini istedi.

Malazgirt'te faaliyet gösteren alış veriş merkezleri, eczaneler, çay ocakları, kafe, kuaför, güzellik salonları, manav ve benzeri işletmelere yönelik yapılan denetimlerde özellikle maske, mesafe ve hijyen kuralları gözden geçirildi. İşyerlerinde Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetleyen Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın'a; Malazgirt Kaymakamı Emre Yalçın ve kurum amirleri eşlik etti.

Ziyaretlerde Başkan Altın, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarının dikkatle sağlanması talebini yinelerken, temaslarında halkın talep ve önerilerini de dinledi. Denetimler akşam saatlerine kadar sürdü.