BAŞKAN ALTIN DENETİMDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 15:01, Güncelleme: 18.09.2020 - 15:01
 

BAŞKAN ALTIN DENETİMDE

​​​​​​​Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, koronavirüs denetimlerine katılarak vatandaşların süreç içerisinde hassasiyet davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Muş'un Malazgirt İlçesinde Belediye Başkanı Cengiz Altın; Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında farklı esnaf gruplarını ziyaret ederek süreç içerisinde hassasiyet gösterilmesini istedi. Malazgirt'te faaliyet gösteren alış veriş merkezleri, eczaneler, çay ocakları, kafe, kuaför, güzellik salonları, manav ve benzeri işletmelere yönelik yapılan denetimlerde özellikle maske, mesafe ve hijyen kuralları gözden geçirildi. İşyerlerinde Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetleyen Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın'a; Malazgirt Kaymakamı Emre Yalçın ve kurum amirleri eşlik etti. Ziyaretlerde Başkan Altın, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarının dikkatle sağlanması talebini yinelerken, temaslarında halkın talep ve önerilerini de dinledi. Denetimler akşam saatlerine kadar sürdü. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, koronavirüs denetimlerine katılarak vatandaşların süreç içerisinde hassasiyet davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Muş'un Malazgirt İlçesinde Belediye Başkanı Cengiz Altın; Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında farklı esnaf gruplarını ziyaret ederek süreç içerisinde hassasiyet gösterilmesini istedi.

Malazgirt'te faaliyet gösteren alış veriş merkezleri, eczaneler, çay ocakları, kafe, kuaför, güzellik salonları, manav ve benzeri işletmelere yönelik yapılan denetimlerde özellikle maske, mesafe ve hijyen kuralları gözden geçirildi. İşyerlerinde Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetleyen Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın'a; Malazgirt Kaymakamı Emre Yalçın ve kurum amirleri eşlik etti.

Ziyaretlerde Başkan Altın, sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarının dikkatle sağlanması talebini yinelerken, temaslarında halkın talep ve önerilerini de dinledi. Denetimler akşam saatlerine kadar sürdü.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.