BAŞKAN AKSOY, BOZOVA SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

Güneydoğu'nun turizm merkezi ilçelerinden Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Başkan Suphi Aksoy, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar için görüşmelerini sürdürüyor.

İlçede halka yönelik hizmet odaklı uygulamalarını sürdüren Başkan Suphi Aksoy, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyeleri ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya önem gösteriyor.

BOZOVA'NIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Şanlıurfa tarihinin en yüksek oy oranını alan AK Parti'nin kalesi konumundaki Şanlıurfa'da ilçesine en iyi hizmeti getirmenin çabasında olan Başkan Suphi Aksoy, dün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğindeki İlçe Koordinasyon Toplantısına katıldı. AK Parti İl Yönetiminin ve diğer ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı toplantıda Başkan Suphi Aksoy, Bozova'ya hizmet için pozitif ayrıcalık tanınması gerektiğini ve bunun da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.