BAŞKAN AKSOY, BOZOVA SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2020 - 12:43, Güncelleme: 12.07.2020 - 12:43
 

BAŞKAN AKSOY, BOZOVA SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Belediyecilik hizmetlerinin ilçe halkına daha iyi yansıması için temaslarına devam ediyor.
Güneydoğu'nun turizm merkezi ilçelerinden Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Başkan Suphi Aksoy, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar için görüşmelerini sürdürüyor. İlçede halka yönelik hizmet odaklı uygulamalarını sürdüren Başkan Suphi Aksoy, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyeleri ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya önem gösteriyor.   BOZOVA'NIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI Şanlıurfa tarihinin en yüksek oy oranını alan AK Parti'nin kalesi konumundaki Şanlıurfa'da ilçesine en iyi hizmeti getirmenin çabasında olan Başkan Suphi Aksoy, dün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğindeki İlçe Koordinasyon Toplantısına katıldı. AK Parti İl Yönetiminin ve diğer ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı toplantıda Başkan Suphi Aksoy, Bozova'ya hizmet için pozitif ayrıcalık tanınması gerektiğini ve bunun da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi. (www.akbelediyeler.com)
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Belediyecilik hizmetlerinin ilçe halkına daha iyi yansıması için temaslarına devam ediyor.

Güneydoğu'nun turizm merkezi ilçelerinden Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Başkan Suphi Aksoy, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar için görüşmelerini sürdürüyor.

İlçede halka yönelik hizmet odaklı uygulamalarını sürdüren Başkan Suphi Aksoy, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyeleri ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya önem gösteriyor.

 

BOZOVA'NIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Şanlıurfa tarihinin en yüksek oy oranını alan AK Parti'nin kalesi konumundaki Şanlıurfa'da ilçesine en iyi hizmeti getirmenin çabasında olan Başkan Suphi Aksoy, dün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğindeki İlçe Koordinasyon Toplantısına katıldı. AK Parti İl Yönetiminin ve diğer ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı toplantıda Başkan Suphi Aksoy, Bozova'ya hizmet için pozitif ayrıcalık tanınması gerektiğini ve bunun da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.