Aralık'ta yarım kalan yollar tamamlanıyor

Mustafa Güzelkaya Başkanlığındaki Iğdır Aralık Belediyesi, yaz dönemi çalışma sezonunun en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini önemseyen ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran Başkan Güzelkaya'nın talimatlarıyla belediye ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelere de hizmet ulaştırmanın derdinde. 

Ekipler son olarak 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde mahallelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Güzelkaya ve ekibinin çalışmalarından memnun olan Aralık halkı kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Güzelkaya'ya ve tüm Aralık Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek uygulamalar hakkında ekiplerden bilgiler alan Başkan Güzelkaya yaptığı değerlendirmesinde "Tevazu samimiyet ve gayretle çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin Yarım kalan yolların yapımına başlandı. İlçemize hayırlı olsun" dedi. Ekiplerin önümüzdeki süreçlerde ilçedeki diğer mahallelerde de asfaltlama çalışmalarına devam edecekleri öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)