Aralık'ta yarım kalan yollar tamamlanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 12:23, Güncelleme: 26.08.2020 - 12:23
 

Aralık'ta yarım kalan yollar tamamlanıyor

​​​​​​​AK Partili Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, ilçe genelinde devam eden yol çalışmalarını inceleyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Mustafa Güzelkaya Başkanlığındaki Iğdır Aralık Belediyesi, yaz dönemi çalışma sezonunun en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini önemseyen ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran Başkan Güzelkaya'nın talimatlarıyla belediye ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelere de hizmet ulaştırmanın derdinde.  Ekipler son olarak 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde mahallelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Güzelkaya ve ekibinin çalışmalarından memnun olan Aralık halkı kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Güzelkaya'ya ve tüm Aralık Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek uygulamalar hakkında ekiplerden bilgiler alan Başkan Güzelkaya yaptığı değerlendirmesinde "Tevazu samimiyet ve gayretle çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin Yarım kalan yolların yapımına başlandı. İlçemize hayırlı olsun" dedi. Ekiplerin önümüzdeki süreçlerde ilçedeki diğer mahallelerde de asfaltlama çalışmalarına devam edecekleri öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​AK Partili Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, ilçe genelinde devam eden yol çalışmalarını inceleyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Mustafa Güzelkaya Başkanlığındaki Iğdır Aralık Belediyesi, yaz dönemi çalışma sezonunun en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini önemseyen ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran Başkan Güzelkaya'nın talimatlarıyla belediye ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelere de hizmet ulaştırmanın derdinde. 

Ekipler son olarak 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde mahallelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Güzelkaya ve ekibinin çalışmalarından memnun olan Aralık halkı kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Güzelkaya'ya ve tüm Aralık Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek uygulamalar hakkında ekiplerden bilgiler alan Başkan Güzelkaya yaptığı değerlendirmesinde "Tevazu samimiyet ve gayretle çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin Yarım kalan yolların yapımına başlandı. İlçemize hayırlı olsun" dedi. Ekiplerin önümüzdeki süreçlerde ilçedeki diğer mahallelerde de asfaltlama çalışmalarına devam edecekleri öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.